Nespoutaná

Nespoutaná

Anotace: Mráz, kterým mě snadno spálíš,nech vychladnout, divoce se jen tváříš

Ty a Já, dávno známe

Že lásku ničím nespoutáme

 

Ta Láska nás

V prach rozmetá

Je ukrytá v puklinách srdcí

Tam žár slunce míchá s polární nocí

A mráz, kterým mě snadno spálíš

Nech vychladnout, divoce se jen tváříš

 

Nespoutaná, má v sobě sílu žhavé lávy

Čekám dál jen na tvé zprávy

A pod dekou, chci je s Tebou číst

Jablka hříchu ze stromů znovu jíst

 

Orlí křídla, zdobí nebe dlouhý stín

Pocit mám, že v Tobě někdy zabloudím

Bílá křída, tak zmáčená stuhami deště

Vzkaz na stěnách, svítí, čtu jej znovu a ještě.

 

Pochopíš, když tak mlčím sám

Že pro všechno Tvé, malý úkryt v srdci mám

Můžeme spolu jít pod rameny větrných mlýnů

Kde babí léto padá do básní nových rýmů

 

Nespoutaná, má v sobě sílu žhavé lávy

Čekám dál jen na tvé zprávy

A pod dekou, chci je s Tebou číst

Jablka hříchu ze stromů znovu jíst

 

Autor Hanuš, 29.02.2012
Přečteno 502x
Tipy 8
Poslední tipující: veruna, Kett, JarekBrnoCz, jima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jablka já rád "-)

01.03.2012 01:30:19 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí