Sázím na lásku

Sázím na lásku

Anotace: Jako oheň, co křehký papír spaluje, nevinně, svým parfémem mě očaruje, srdce ve mě buší

Jako oheň, co křehký papír, spaluje

Nevinně, svým parfémem mě očaruje

Srdce ve mě buší a v kostelích zvony zní

Že jsem tu pro ni, snad to také ví

 

Sazím na tu lásku, vše co mám

Tam kde hlavu sklání, růže pod polštář ji dám

 

Na přídi lodí chci s Tebou stát

Když vítr z mraků chce si hrát

 A padá déšť do vlasů

Vteřina duní pro tu krásu

 

Možná, že víc Tě znám

Dnes letní den přivítám

Vždyť v  loni zbyl jsem tu sám

S kalnou maskou, na okraji měst

Bloudil jsem spirálou slepých cest

 

Tíhou lásky jsi zpomalená

Z příběhu děj mi vrátíš

Prý na pramen touhy jsi napojená

S lehkostí kostýmy ztrácíš

 

Sázím na tu lásku vše, co mám

Tam kde hlavu sklání, pod polštář ji růže dám

 

Autor Hanuš, 01.03.2012
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: veruna, Kett, JarekBrnoCz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí