Ona a tieň

Ona a tieň

Anotace: Nie.... je to len zlý sen ... že lásku ukradne jej Tieň. Verí v city pravé... Miluje,...

Nie.... je to len zlý sen ... že lásku ukradne jej Tieň. Verí v city pravé...

Miluje,
ale láske dávno neverí,
už nebojuje,
pretože zázrak sa tak ľahko nezrodí.
Čaká v tichu dlhú dobu,
ale On sa netrápi.
Dňom i nocou závidí mu,
kto ju zachráni ?!
S láskou prečká mesiace,
uverí, že stratila sa v prievane.
Ohníky v duši horiace,
zatratila vierou v nepoznané...
Avšak príde deň,
kedy dozvie sa,
že On vedel a vie ... láska prichádza.
Šťastie a sily ubíjajúce,
zo srdca derú sa,
Ona vidí, že cesta dláždi sa.
Srdce pumpuje jej citom,
prehnané nádeje v bubline vekov...
Tŕne diabla však bodajú ju,
a vravia jej,
lásku ti čoskoro vezmú..
tak sa s tým zmier.
Úsvit prináša skazu,
Tieňu láska ponúkla spásu.
On možno bojuje ,
ale Ona sa láskou pomyselne zabije.
Čo ak Tieň je svetlo a Ona je tma?
Čo ak On pochopí ,
a Tieň svoje túžby naplní ?!
Vznikne láska nemožná,
Tieň a On na nebesá vznesú sa.

Ona ostane a lásku na veky zatratí ....... alebo príde on a povie jej, že ju nikdy nezradí?
Autor Lili Rose, 01.03.2012
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o koľko záhadnejšia, o toľko príťažlivejšia báseň

02.03.2012 11:16:44 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí