Vzlétnout

Vzlétnout

Anotace: ...

*

*

Mít křídla jako tažní ptáci,
co se sluncem se nazpět vrací,
mávnout křídly, když život nehřeje.
(Shora i velké trápení hned malé je
a vítr hořké slzy osuší.)
Tak pojď, milý, mluvit o duši...
Nabízím křídla pro tvé touhy,
ať je tvůj let, jak ty chceš, dlouhý.
Přeletím s tebou všechna moře,
až tam, kde už nejsou žádná hoře.

Až letem se křídla unaví,
lehce se sneseme do trávy.

Až spojí se v polibku ústa dvoje,
pak navždy už budeš můj a já zas tvoje.


*

*
Autor Jana M., 01.03.2012
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přeji ať to navždy vydrží :-) a nejvíce mě zaujalo..

Tak pojď, milý, mluvit o duši...
Nabízím křídla pro tvé touhy,
ať je tvůj let, jak ty chceš, dlouhý.
Přeletím s tebou všechna moře,
až tam, kde už nejsou žádná hoře.

..tak klidný let :-)

02.03.2012 19:01:14 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí