Na míle vzdálená

Na míle vzdálená

Anotace: Hledám slepé místo na mapách, jak noční motýl cestu v záclonách, ten svá křídla o zdi rozdírá, jednou žije, někdy umírá

Hledám slepé místo na mapách

 Jak noční motýl cestu v záclonách

Ten svá křídla o zdi rozdírá

Jednou žije, někdy umírá

 

 Jsi černou labutí, ta perutě rozpíná

A smečkou vlků, co drápy zatíná

Jsem v bouři list, to táhneš mě nahou krajinou

 Po dešti dál, vedeš mě rozkvetlou zahradou

 

Jsi tu blízko i na míle vzdálená

Jen tvá maska nebyla zrazená

Tak něžné věty někdy proklínáš

Proč o trápeních si se mnou povídáš?

 

A Já? Já pevnou zem ztrácím

A Dál? Dál se s mlhou sázím

 

Zamknuté dveře náhle otvíráš

Okolní svět vůbec nevnímáš

 Mrazivou duši sežehne plamen

Popel do dlaní mi naber

 

 V kavárně budeme ze rtů pít

Zpátky jen ulicí rebelů dá se jít

Na křídla andělů chci tě vzít

Němý film za oponou mít

 

A Já? Já struny času napínám

A Dál? Dál stopy ve sněhu nevnímám

Autor Hanuš, 01.03.2012
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: veruna, Siki, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký...

01.03.2012 20:00:54 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí