Víla

Víla

Anotace: Aa

Víla

Víš neznáš mě, jak tebe já znám
A jsme přesto spolu ale každý sám.
Ale snad je to osud. Snad má to tak být,
že budu se dívat a o tobě snít..
Možná je to jen touha, kterých mám víc.
Ale ty jsi tak volná. Já nevím co říct.
Nechci tě chytit a postavit mříž.
Vím že nebudeš šťastná, ale byla bys blíž?

Autor Roman.Bernny, 02.03.2012
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí