Osudový den

Osudový den

Anotace: Aa

Osudový den

Strašný pocit, když vidím tě tu stát.
Jak pláčeš a nemůžeš se smát.
Tak rád bych tě naposledy stiskl do svých dlani.
Ale ty nasedám do nešťastných bílích saňí.
Nezapomeň na tu lásku,
Která hřála tě tu spoustu let.
Já chtěl jsem ti říct ještě tolik něžných vět,
Jenže ten osudný den se nedá vzít už zpět.

Autor Roman.Bernny, 02.03.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí