Poučení pro debily jako jsem já

Poučení pro debily jako jsem já

Anotace: o další z mých bývalých lásek.

Dospělec,
aniž by si to uvědomil,
začne opět lézt po kolenou
a lačně se sápat po mléku a čokoládě,
vracejíc se na začátek,
nepoučen včerejškem,
nepřipraven na zítřek.

Dědové dávných dob,
ty chrliče gotické,
plivou mu svou krev do jeho slepých očí.
Matky jak harpyje zvěstují bouřku,
stávají tak zas tváří tvář slepému Fíneovi.

A jako zžuklá hranolka ležící na zemi,
stará kurva laciných restaurantů,
nakonec i všechna očekávání
jsou rozšlapána na sračky ve frontě na blbého burgra.

Snad poté dospělec zas dospěje
a přestane snít o květině trójské,
tak jako cizinci,
již ukovali si pranýř ze slz a zklamání,
okradení a zlomení krásou čisté duše,
tím přeludem imaginárním.
Autor Malachias Traum, 03.03.2012
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí