Jsi pro mne

Jsi pro mne

Anotace: Jsi moje láska

Jsi pro mne
Něha
v tom nejkrásnějším slova smyslu
Jsi moje láska
s níž dělám věci bez rozmyslu
Jsi pro mne život
v němž věci úžasné jsou
a já se něžním, mě vždy div neroztřesou

A jindy klidné a útěsné jsou Tvoje ústa
jak klubko kotat já schoulím se
a chci tam zůstat
Tam, v tom nejkrásnějším koutku bytí
chci zůstat klidná
v Tvé nejpřirozenější síti

Bud pro mne prosím
dál mým ostrovem žití
dám se Ti celá
svou duší
beze zbytí
Autor Siki, 04.03.2012
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Jakule, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí