To, co cítím

To, co cítím

Anotace: ...

Jak to říct?
to, co cítím.
Je to nic,
ale já to chytím
-do svých dlaní-
až podíváš se mi do očí,


já napíšu přání
do tvého náručí
a budu zavírat oči,
vzpomínky si ukládat,
za temné noci
já budu vzpomínat

na tichá objetí,
co mi brala dech,
na citová zajetí
v minutách těch,
kdy naše dlaně byly spojené,
kdy zahřívals mi prsty,
kdy naše duše byly spojené
v němé pospolitosti.
Autor Aurora., 04.03.2012
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Bernadette, Holis, Striptérka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, za Tip:-)

08.03.2012 12:19:38 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí