Ta v černém

Ta v černém

Anotace: ...

…..Ta v černém

Moje mysl se nekonečně toulá
na cestičkách kudy mě vede
ta které ráda hřeje - je pouhá
a nic, neříká,
jen tehdy,
když jemně zavzlyká,
že je sama…
Své slzy polyká
- celá v černém.

Je zdrcená
ta hvězda, známá
snad milovaná,
ale je tak sama.
Své slzy polyká…

Proč se mnou se potýká
ten odraz nebe?
Když se mě dotýká,
snad věří v sebe
a celá v černém
- mi stále uniká…

......

…ta co Ti uniká,
ta snad hvězdou není,
ač jako ony
- po vlastních cestách kráčí,
však zář Novy - nebeské,
sotva kdy slzy smáčí,
ty jenom lidské jsou,
stejně jako snění...
Autor donifan, 11.03.2012
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snění je nádherné..

11.03.2012 14:46:08 | básněnka

Ta v černém je za ST

11.03.2012 09:46:30 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí