Zimní královna

Zimní královna

Anotace: Tajemná, chladná, ale stejně dokáže milovat....

Zimní královna

Krajina leží pod čepicí,
za sklem stojí kráska - snící
a dívá se - ven,
jak tam sněží.
Možná je jen plná studu,
říká si snad „čas mi běží,
„kdy já s Tebou zase budu“..?

… všechno co mám,
Já Ti dám.
Mrazivé city snad bolestné,
tolik v sobě znám.

Jsem tolik chladná,
zimní paní.
Studená jsem k rozervání,
ale ráda
- to Tě mám…

Jen musíš hledat,
v nitru
- ve mě,
najít mé teplo,
cítit ze mě.

Že jsem Ti zcela na dosah,
stačí se dotknout
- líbat mě,
ach kdyby sis jen sáh.
Všechno se změní, snad dojmu Tě,
sáhni mi na dno,
Já najdu Tě…
Autor donifan, 11.03.2012
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí