Darovat srdce

Darovat srdce

Anotace: :)

Pokožka Tvojí kůže, hebká je jak mech
Líce barvy růže a zrychlený dech
Vůní jarních okvětí, voníš celá krásně
Skrývám svoje dojetí a píšu o tom básně.

Vlasy krásně zdobené, mění barvu, lesk
Tělo bohem stvořené v očích žádný stesk
Nahotu svou neskrýváš, zdobíš s ní mé touhy
Rozkoší se ošíváš, máš k ní velké vlohy.

Něžná i hrubá, přesně podle pocitů
Jsi moje luna, co vidí mi do citů
a jak chceme oba, v souznění těl i duší
v marnosti života, láskou srdce buší.

Pozdržet okamžik, kdy vtěleni jsme v sobě
Dát chtěl bych slib, jen lásko Tobě
Navždycky svoji, v rozkoši těl
Darovat srdce, moc bych Ti chtěl.
Autor Ďábel sám, 11.03.2012
Přečteno 807x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

14.05.2012 13:50:38 | Jeněcovevzduchukrásného

krásné..

11.03.2012 14:33:14 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí