Naivita

Naivita

Anotace: Naivita Čekám a čekám už několik dní, odpověď nemám ani cestu k ní. Snažím...

Naivita

Čekám a čekám už několik dní,
odpověď nemám ani cestu k ní.

Snažím se, snažím namluvit si,
že místo hodný, hrozně zlý jsi,
že jsi jen frajer a vtipný nejsi
a místo chytrého, hlupáček jsi.

Však život lži je krátký.
Podívám se na předešlé řádky
a chci odměnit slova...

Jsi ten nejchytřejší,
jen o auto stojíš,
máš oči, jak nebe,
a když mi něco povíš,
jsem smíchy bez sebe!

Takhle to trvá,
těch několik dní,
čekám a čekám,
na pár krásných chvil.
Autor Isabela - Easynka, 12.03.2012
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas to tak bývá.

12.03.2012 13:23:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí