Mám?

Mám?

Anotace: pocitová


mám ti dát své zlomené srdce

/abys ho zahojil a pak znovu rozlámal?/

 

vím, proč se mi vůbec nechce

zamilovat, oddat se, jít dál

 

nenávidím ho!

hajzla, co způsobil mou bolest

a brání mi teď věřit a doufat

mám strach!

ale nač si zoufat, když..

 

/člověk vydrží mnoho/

 

a já taky – snad –

tak co mám z toho,

když se schovávám?

/já hloupá!/

 

ráda tě mám - moc!

překonám to.. /sebe/

přísahám

 

nezničím to, co máme, co můžeme mít

nesmím to pokazit, já vím

nezlob se, chvíli to ještě potrvá (asi)

ale dokážu to! musím! /chci!/


milovat tě zkusím


Autor annie, 12.03.2012
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí