Květomluva

Květomluva

Anotace: Kdybys však zavítal kdy k nám přines mi rudý tulipán.

Daruj mi kvítek zapomnění,
rudý květ máku jiný není.
Větrem zkoušen je v širém polí,
pak zapomenu na cokoliv.

Daruj mi nežnou kopretinu,
květinu přepychu a splynu.
Pro pýchu mou pro její krásu,
daruj mi květinu a spásu .

Jen nedávej mi hlohu květ,
když pohrdá mnou celý svět.
Autor prouteny kosik, 12.03.2012
Přečteno 809x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, básněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí