ON vs ONA

ON vs ONA

Anotace: *********

Je to všechno, co chtěl
všechno, co ona nechtěla
Jsou to jeho dveře otevřené
ona ty své zavřít musela

On na všechno zná odpovědi
jí před očima otazníky visí
jednou by třeba upřímný dotek chtěla
při pohledu na něj však všechen cit mizí...
Autor Niké, 13.03.2012
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, Gabriela Green, Fog
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí