Absence srdce

Absence srdce

Anotace: Ahoj všichni literárně založení romantici. Něco pro vás. Díky za názory. BB

Absence srdce

 

Až se ti jednoho dne srdce v kámen promění,
a až i kameny přestanou býti kameny.
Když tě slunce nezahřeje,
ani nepocítíš mrazy.
Když tě jídlo nazasytí,
ani voda žízeň neuhasí.
Pak věz, že není to nemoc ni blouznění,
to vzal ti někdo srdce asi.

 

                                                           BB. 

Autor BB, 14.03.2012
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: melebele, básněnka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, krásné obraty.

14.03.2012 13:46:22 | melebele

ta je krásná, líbí se mi moc, ST

jen bych příště možná zvolil větší písmena,aby více vynikla

14.03.2012 11:44:38 | kočkopes

Tahle se mi moc líbí.

14.03.2012 11:33:51 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí