O lásce

O lásce

Anotace: z archivu

Láska je střelec a člověk je laní,
a laň se střelci nikdy neubrání.

Když teda střílí, tak proč jen do jednoho cíle?
Proč jsou věci černé, proč nemohou být bílé?

Svět barevný je a z toho
city mohou být i pro jednoho.

Na světě však tohle je nejtěžší,
kdyz vidíš, že o tebe mu neběží.
Autor FANGirl, 15.03.2012
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré :-)

15.03.2012 14:04:09 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí