Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: K týhle básni nic psát nebudu.Snad jen to že jsem jí složil 7.4.2011

Opět potkal jsem lásku
a málem jsem zase dal vše v sázku.
Zmatek mám v srdci i duši
i když ona to vůbec neví a netuší.
Její mládí a krása mě okouzlila
a já jí propadl zcela.
Okouzlila mě svým půvabem
a já jsem jí zcela omámen.
Papír je jediný komu můžu tohle tajemství prozradit
a hned je mi o trochu líp.
Ale v srdci budu doufat že jí ještě uvidím
i když vím že své city jí nemůžu nikdy odhalit.
Autor Romeo3769, 15.03.2012
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí