Už jsem tě zase potkal.

Už jsem tě zase potkal.

Anotace: Opět o lásce.Rychle přišla,rychle odešla.Složeno 28.5.2011.

Už jsem tě lásko našel a uchopil do svých dlaní
a komkoliv by šla,tak já šel bych za ní.
14 dní jsem láskou žil
a ani nevím co jsem dělal a kde jsem byl.
Láska žila si svým životem
a zase si pohrála s mým osudem.
Srdce láskou jsem měl rozpálené do běla
a že miluju jsem měl vepsáno do čela.
Měl jsem zase možnost pocítit ten lásky spalující žár
a užíval jsem si ho plnými doušky a bral jsem ho jako dar.
Ale moc jsem si jí neužil
protože dlouhého trvání neměla,
jak se rychle zjevila
stejně tak rychle se vyžila
a bez rozloučení se ztratila.
A tak tu zase bloudím bez lásky
a kladu si otázky.
Jestli ještě lásku potkám
a vše jí obětuju a cele se jí oddám.
A tak už těd jí nedočkavě v dálce vyhlížím
a doufám že jí ještě potkám a uvidím.
Doufám že jí budu mít možnost potkat
a moci se s ní pomazlit a kochat.
Tak zbývá mi jen věřit a doufat.
Autor Romeo3769, 15.03.2012
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím, že to bude znít jako klišé, ale moc se nerozhlížej... nejdřív hledej lásku v sobě :))

18.03.2012 23:08:13 | Radhuza

Díky moc za komentář.Těd nějak nejsem ve formě.A necítím se ani na to rozhlížení.O tom dalším nemluvě.Ale po nějakém čase to určitě půjde.Tohle už mám odžité.Je starší báseň.

18.03.2012 23:16:03 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí