zkrátka love story

zkrátka love story

Anotace: o nás <3


v každé šupince svých motýlích křídel

nechám odrazit barevnost tvých očí

 

do všech molekul tvého dechu

vpluji konečky svých vlasů

 

zhoupnu se v záhybech tvých řas

a pošimrám tě na víčkách

měkkými polštářky svých rtů

 

horkostí své kůže

vypálím cestičku prstoklady

táhnoucími se krajinami tvého těla

 

nechám tě obejmout mé splašené srdce

dřív než odhalíš původ mých vrásek

a usadíš se v ďolíčku na mé bradě

 

ukolébáš mě pohádkami o dráčcích

a já ti dovolím splnit mi mé sny

hned jak přistihnu tvá ústa

smát se mým ztřeštěným nápadům

 

a pak spolu poletíme

navštívit mezihvězdné prostory..

 

 

..zkrátka love story..

 

Autor annie, 19.03.2012
Přečteno 537x
Tipy 6
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Loveless, Aťan, Nergal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí