Zpomal

Zpomal

Anotace: otoč se zpátky a poslouchej svá slova.

V nekončících bažinách
naši lásky?
Lehce topí se naděje,
že pojednou splyneme
bez hlavy,
jen těla a duše,
bez věčné obavy,
své marnivosti napříč,
jak bolestně si rozumíme
- když ve strachu se kryjeme
za vrcholky "nad-věcí"
a necháváme světu,
naši volbu zvířecí,
co dusí nám city
jen v poušť nás obrací,
poušť tak živou a toužící.

Po střetnutí nemožného,
v sobě obsáhlého

nám navždy neznámého.
Autor Necelá, 20.03.2012
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Emmelia, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celá necelá krásně celá :-)

20.03.2012 20:57:48 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí