Sběratel pocitů

Sběratel pocitů

Anotace: Vše se dá pamatovat a hlavně uschovat.

Chtěla bych být sběratel a
posbírat všechny sekundy,minuty,hodiny,
ktere jsi semnou byl.
Chtěla bych sbírat i do posledních chvil.

Sesbírala bych miliardy polibků
uschovala bych si kazde tve objeti.
Kazdy usmev a radost ve tvych ocich.

Uzamkla bych kazdy tvuj dotek,
hluboko do sebe.
Usporadala vsechny dny,
tak jak sly po sobe.
Pamatovala si tve slova ,,Miluji Tě".

Zabila bych v sobě pocit hněvu,
který nás ubíjí pomalu.
Vymazala bych všechny hádky,
a divala se s Tebou radši na pohádky.

Probudila bych zase něhu,
kterou schovávám ve sněhu.
Až by roztál,já ji vzala
a Tebe něžně políbila.

Všechno bych vzala a
napsala sem.
Aby jsi byl navždy mým partnerem.
Autor kikusa, 20.03.2012
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej v klubu sběračů :-)

21.03.2012 11:52:58 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí