Anotace: Jako bych tě smrtelně zranil a prst do rány ti vrazil k tomu se usmíval a říkal promiň,...

Jako bych tě smrtelně zranil
a prst do rány ti vrazil
k tomu se usmíval a říkal promiň,
z toho mě zebe
ktomu mě nutí děti které,
miluji stejně jako miluji tebe.
Nebo snad je víc?
Z toho je mi nanic.

Jako tyčový mixér v mé hlavě,
který se roztočil právě
míchá a seká bez slitování
nebráním se, nebráním tě, Jani.

Konec práce?
Nádech a potopit se pod hladinu
vydržet s dechem aspoň na hodinu.
Kdepak hodinu nedýchat, do konce dne
tak už to je nastavené.
Nádech pak přichází ráno
vdechnu tebe a žiju Jano.
Autor MacVil, 22.03.2012
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebráním se, nebráním tě..
nádech, pak přichází ráno
vdechnu tebe a žiju, Jano

tohle se mi líbí :o)

23.03.2012 12:39:41 | hanele m.

Hezká.

22.03.2012 19:53:48 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí