pro tebe DanČo

pro tebe DanČo

Anotace: O MILOVÁNÍ

Do řádků tvých řas,
ti pozpátku,napíšu ze snů vzkaz,
že miluju tě, zas a zas.
a do tvých rtů,ti složím z tónů hlas,
že tě budu milovat, zas a zas,
a do odkrytých písmen,můžem pomalu se vkrást,
vím,že jsem to byl já,kdo mezi nás postavil tu hráz,
ale vím,že miluju tě, a budu, zas a zas.
a tuhle lásku nespálí ani ohen ani mráz.
Autor blackoun, 25.03.2012
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazec. trosečníku :P

25.03.2012 19:04:47 | Zamilovaná do nezamilované doby

Jasně a zřetelně tam čtu Kluse.

25.03.2012 08:31:40 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí