Kolotoč

Kolotoč

Anotace: nevyslovené křivdy a pravdy

V kruhu jako by nebylo cesty zpět
Točím se pořád a pořád dokola
Vracím se k tobě, k významu vět
které jsem do prázdna vyslovila

Bylo snadné říct co cítím
Vlastnímu odrazu
Teď však vidím
sama si způsobuji zkázu

V kolotoči jako bych nemohla vystoupit
Točím se stále dál a dál
Jenže do očí jsem nedokázala vyslovit
Co by sis slyšet přál

Bylo snadné dívat se ti do očí
A vědět chci to napořád
I pravá láska do propasti skočí
Zradu a lži nedokáže ustát

V kruhu jako by neměl vlastní konec
Točím se pořád, pořád dál
Vracím se ke dni kdy stala se ta věc
Kdy se lží na rtech proti mě jsi stál

Bylo snadné dívat se jak lžeš
Že mi zavoláš
Neřekla jsem - běž
Pravdu neznáš

V kolotoči co se nechce zastavit
Točím se dál a napořád
Snad časem, teď nedokážu vystoupit
A jediným sbohem obnovit řád
Autor KristianaAlexBrown, 25.03.2012
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí