Vtáci

Vtáci

Anotace: v tŕní

Ruže tieň zjaví sa
v prstenci Saturnu
ružovofialový
od neho závisia
hmlisté sny, k nokturnu
ako jav halový

nahý, na tele s tou
tieňohrou záhadnou
zvláštny si pripadám
pred láskou tŕnistou
v tieni nenápadnou
vystretý síl sa vzdám

prišpendlený - očko
k prsteňu - už len spať
ako vtáci v tŕní
máš čas? príď blízučko
k tieňu, na chvíľku strať
vzdych neopatrný
Autor Petbab, 28.03.2012
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Boscai, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí