maluji

maluji

Anotace: :)

Rád posluchám tvůj smích,
když noc je mezi námiI,
tvé modré stíny na očích,
se třpytí pod hvězdami,
tvé rty jsou rudý půlměsíc,
petrolej v oceánu,
už nemusíme nic,
vstříc poslednímu ránu,

když zeptáš se ,já odpovím,
jsi světlo mé,a já tvůj stín,
po nekonečném hledání,
nevyslyšeném volání,
ti namaluju všechno o čem sním.

tak já ti namaluju svítání,
a ty mi prosím dopřej vítání,
ještě chci s tebou zažít po obloze lítání,
však ty víš,
namaluju všechno o čem sníš .

rád poslouchám tvůj smích,
když noc je mezi námi,
malujem si osud po nocích,
svými temperami,
tvé rty jsou krásný půlměsíc,
a tvé vlasy voní deštěm,
můžeme ještě zažít víc,
když zkusíme to ještě.

namalujem si temperami,
tu noc co tu byla s námi
tvé oči hvězdy celé,
chci spojit srdce co nám bijí v těle,

jenže bohužel jsou uvězněni v cele.
a ty mi bráníš, proti tělu tělem.....
a já bych chtěl, stát proti tobě čelem.
Autor blackoun, 03.04.2012
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí