První milování s Bohem

První milování s Bohem

Anotace: Přála bych všem poznat někoho, s kým to, co s jiným bývalo rutinou, je pokaždé něco nadpozemského a to jak poprvé tak i posté. (Pozn. slovo utoulaná zřejmě neexistuje, ale neumím to popsat jinak :-D)

Utoulaná z dálek
z několika kilometrů
po cestách postelí
po rýhách z nehtů

Bůh a otrok v jednom těle
agresivní milenec
drží ji tak velmi směle
jako prso kojenec

Snáší pro ni nebe na zem
ukazuje kraje světů
utoulaná z dálek
z obroušených nehtů

Utoulaná na cestách
mezi všemi polštáři
v dlaních svého milence
s úsměvem na tváři

Poddaná vzrušení
v jeho těsné blízkosti
chce se s ním milovat
z prosté lidské hlouposti
z lásky a radosti
Autor eery, 03.04.2012
Přečteno 955x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí