Jeden příběh...

Jeden příběh...

Anotace: ...

On stál tam a viděl mě,
on byl tam a díval se,
úsměv ve tváři se mu objevil,
o dívku vedle mě však zájem projevil.

Já stržena žalem odešla,
smutek na svých bedrech nesla,
až později jsem se dozvěděla,
že dívka se Elisabeth jmenovala.

On ptal se jí, zda-li ví
jak jmenuje se dívka vedle ní.
Ona nevěděla, kdo já jsem,
on zkroušeně zahleděl se mým směrem.

Otočila jsem se a jeho uviděla,
a jeho úsměvu..jsem podlehla,
rozeběhl se za mnou ten muž,
a než stihl mě vzíti do náruče,
řekl, že Joe jmenuje se,
pak zatočil se se mnou a vydali jsme se domů..
Autor Theresia, 06.04.2012
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí