ve víru

ve víru

Anotace: cosi

Ve víru vzpomínek, zapomnění
Ve víru tajné touhy
Stává se okamžik neskutečným
Jak zlomek záblesku pouhý

Cosi se v nitru snaží žít
Cosi se snaží k světlu jít
Cosi se touží osvobodit
Touží se vyvléct, pouta shodit

Na kraji polštáře, dvě stránky ze snáře
Dvě různá vysvětlení, dvě cesty k rozuzlení
Dvě verze jedné cesty, dvě viny pro dva tresty
Jen jedna možnost , jistá dráha,kterou se srdce vydat zdráhá

Dojdu si s otázkou k velké hoře, ta možná odpověď mi dá
S krátkými vlasy, oděn spoře a vřelým úsměvem se dá
Dopátrat střípků z budoucnosti, dopátrat konce cest
Za deset let co nám se stane ,co nám je dáno z hvězd

Koupím si malé leporelo
Obrázky známých tváří
Vedle těch krásných
I pár cizích,
V milostných seminářích
Listovat budu oboustranně
Celý den i část noci
Možná nám dojde,že jsme blázni
Že jsme jen roztomilý cvoci
Autor poeta, 08.04.2012
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, annie, čiči, Liška76
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

velmi pěkné dílko živočišně hřejivé:))

09.04.2012 14:30:41 | Liška76

to je to slovo co jsem hledal..živočišně...díky :o)

09.04.2012 16:56:55 | poeta

Vůbec není zač:))Já díky za příjemné počtení:))

10.04.2012 13:46:19 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí