Jak chutna polibek...

Jak chutna polibek...

Anotace: Jakou pak ma asi chut?

Jak chutná polibek?
Je sladký či hořký?
Je plný vášně či doměnek?
..Já si myslím,
že nejdůležitější jsou vzpomínky..
nebo se snad mýlim?
Ne je to láska z pohádky
co dá dva do kupy
a z andělů dělá démony...
Autor Saya-chan, 12.04.2012
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: Wlistinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí