Bolestná láska

Bolestná láska

Anotace: ...kdo pozná rozchod z lásky - poznává i mou bolest...

Sbírka: Marlen

Na křídlech lásky
ti mávám
na křídlech lásky
se tě vzdávám

riskuji pád
tam do černé tmy
věřím že snad
mne zachráníš ty

ty které se vzdávám
ne však pro prohru s jiným
volnost ti dávám
chceš ji - tak se nemýlím

zda miluješ mě
odmítneš nabídku mojí
spíš tělo mé pohltí země
i za to mi má lásko stojíš
Autor Salvatore, 12.04.2012
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Wlistinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí