Na konci internetu

Na konci internetu

Anotace: ...

Bez zeleného uzávěru
víno pít
a s trochou ironie nadhodit,
že bude konec světa.

S vodkou v ruce
přijít na nevěru
a ta jedna věta
'mám Tě rád'?

/Tu zahodit?/

A omluvit se tiše
do kamery na gestapu
s nehraným citem
a nebo bez make-upu
za svou vinu

co zahnat se snažím
pomocí chlastu
a nebo aspirinu?

Možná nakonec Ti
po vínu v plastu
napíšu tu kýženou větu

'Mám Tě rád'.

To však jen pomocí internetu.

Tak promiň,
že Tě nejspíš
nedokážu milovat.
Autor Eclipse, 13.04.2012
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kýžený věci se píšou, pokud mám to za to stálo, ale po tomhle už se nevyslovujou...:-(
RM.
dobrý to je.

16.12.2012 09:08:05 | Robin Marnolli

to je tvrdé...

13.04.2012 13:17:51 | Tanecnice

ale to víš, že to dokážeš ;)

13.04.2012 00:45:50 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí