Bělásku

Bělásku

Anotace: .....

Bělásku…

Natrhám náruč plnou růží
do vázy z oblázků,
Kde tuží
- je psáno pro lásku.

Vryji se jemně
pod Tvou kůži.
Jsem parfém
co dech Tvůj vzpruží.

Řeknu ti bělásku…
Tvá ústa zamykám,
že právě odcházím,
i když nevím kam…

Jsi vůně ukrytá v jedné růži,
ta co mi uniká,
když je vše na vlásku,
do ouška zavzlyká
a je jak z obrázku
- kapička slzy na mém rtu.

A píšu prstem na Tvou kůži
" jsem tady pro lásku".
Jsem znamení krásy s rudou růží
„Můj bělásku“
Autor donifan, 15.04.2012
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: PetTulak, Jakule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí