Zaprodaná duše

Zaprodaná duše

Anotace: Zaprodaná duše

Duši jsem ďáblu nedávno zaprodal.
Dal jsem život svůj za tu lásku tvou.
Ty jen dnem i nocí stojíš opodál.
Pojď ke mně a buď tou láskou mou.

Kajícný život jsem andělům nabízel,
abych svůj ten život mohl žít,
já tě k lásce ale jen pobízel
a teď mohu jedině na měsíc vít.

Nezbývá mi než do světa křičet stále.
Tebe to nezajímá, chceš býti sama.
Asi nespokojila jsi se na tom mále
a do srdce vystřelila mi velká rána.

Podle tebe jsme souzeni si nebyli, že?
A proto jsi mi do tváře vmetla to ne!
Autor Chris Tomorrow, 18.04.2012
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí