Odevzdání se..

Odevzdání se..

Anotace: NA nic jiného už nemám sílu:-(

Vzdávám se všem pochybnostem
sůl přidám z očí do moře
plamen vášně dohořel

Vzdávám se všech "on"
že vzdávám se moc brzy?
Ty jsi ten poslední, koho to mrzí...

Vzdávám se toho nejvyššího - naděje
nic nemá smysl, není důvod, nejde snít
a Ty jenom: "Nech to být!!"
Autor Niké, 08.01.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta se mi moc líbí

11.01.2007 16:40:00 | rosandr

myslím si, že naděje je taky někdy důležitá

08.01.2007 22:49:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí