Strach bez trnů

Strach bez trnů

Anotace: Tomu, jenž jsem ublížila.

A když se růžím ustřihly trny,
ženy z nich povstaly nádherné,
do světa svá těla rozplynuly,
čekaly, kdo z kořenů je vytrhne ...

Ze smrti do hlíny zakryté,
vodou si kořeny polily,
před láskou do poupat ukryté,
o lásce potají toužily.

Samy však svévolně uvadly
ze strachu z vytrhlých kořenů,
do hlíny listy jim upadly,
zde našli ležet mrtvou ženu.
Autor Aaliyan, 22.04.2012
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, valerie emilie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,je taková dramatická. Psaná krásně.

22.04.2012 22:36:17 | valerie emilie

Děkuji moc. Nejsmutnější věci se prostě vždycky líbí ... .-)

22.04.2012 22:37:18 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí