Pro orchideje

Pro orchideje

Anotace: Právě stojím nad rozkvetlými orchidejemi A slunce se uchyluje k západu myslím na...

Právě stojím nad rozkvetlými orchidejemi
A slunce se uchyluje k západu
myslím na tebe,
jak sedíš
kdesi v teple zahřátá vlastní krásou
--- počkej chvíli, musím si přinést zrcadlo ---
abych mohl odrazit poslední paprsky
zapadajícího slunce
a directement do tvého srdce
naplněného šampaňským ,
kterým mě opíjíš,
když v ruce držím prázdnou sklenku,
ze které vyšuměly poslední kapky nápoje lásky
vypité na ex
a já vzpomínám na náš první sex,
kdy jsi křičela,
řvala
a prosila na celou ulici
až se za námi otáčeli hlavy nevěry.
Autor Adamczik, 28.04.2012
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí