Vášnivo hebká

Vášnivo hebká

Anotace: pre moju polovičku... :-)

Píšem ti báseň,
skladkú, či nežnú,
horúcu, krehkú,
vášnivo hebkú.
Pre tvoje pery a tvoje ruky,
vždy keď túžim sa v hĺbke nich ukryť.
O maličkých iskičkách,
čo v očiach máš,
vždy keď ťa vidím,
lásku nimi zažínaš
kdesi vo mne, v hĺbke mňa.
Si tam a hladíš ma.
Hravo, nežne,
bláznivo a priamo,
je krásne cítiť ten nežný vánok
z tvojho srdca či silný prúd,
čo spojí sa kdesi s mojím,
nenechá nás uniknúť.
Z tej podmanivej krásy
veľkých diaľok, blízkych duší
a to všetko je viac než tušíš.
Autor frores, 01.05.2012
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí