Snad i ráda!

Snad i ráda!

Anotace: " Doopravdy si přeji to, co ty si doopravdy přeješ..nic jiného a nic víc, Martine!"...a stále čekám!

Snad vracela bych se ráda zpět,
víme ale nejlíp sami,
že náš svět se jednoduše nepoved'
a na prosté proč?
nám nedá nikdo odpověď!

Snad ráda, abys dotýkal se opět mé ruky
však aby více hřála
a ty neprovázel mě muky,
nýbrž provedl mě krásou jarní louky!

Snad příště-ráda,
až přestaneš mít strach
usednem k vám před dveře,
ve vzduchu nebude cítit krach
a já setřu Ti ze srdce ten zanešený prach!

Snad jednou a naposled ráda
zasáhnu Tě hlouběji
uslyšíš onu ozvěnu srdce
získáš mě navěky v osudném souboji
až pochopíš, že nelze mít obojí...!
Autor Niké, 09.01.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jojoj, nikdy bohužel, nelze mít všechno a když tak možná jenom na docela malinkou chvíli:-)

19.01.2007 13:32:00 | grázlík

krásná..tak ať ti vyjde to odprašení:)

09.01.2007 21:41:00 | Joose

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí