Cesta srdce

Cesta srdce

Anotace: Řekli byste tohle taky svým dívkám?

Velkou nůši keců slyšel jsem,
Avšak dodnes nevěřil jsem.
Však dnes není včera,
Kdy jsi mě oslovila.

Kvítí kolem rozkvetlo
A něco ve mě zabušilo.
To srdce ono mé,
Všem krom mě neviditelné.

Otevřelo se jako skála,
Která léta přetrvala.
Nerozdrť ten poslední kámen,
Řekneme si spolu ... ámen.

Cesta daleká čeká nás,
Od té doby co poznal jsem vás,
Paní drahým kamením ceněná,
Srdce vaše spousty kluky zraněná.

Však vyléčit půjde těžce,
Se mnou to snad půjde lehce.
Cesta naše daleká,
Padla nám dvěma do oka.
Autor mtek, 01.05.2012
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí