Tři slunce

Tři slunce

Anotace: báseň nejednotná jako mé pocity

Místo jednoho
Tři slunce svítí mi nad hlavou
Říkám si: mátoho
Vypilas toho až až

Magické noci
Měsíc navštíví mne se svými pahorky
Jsme jen otroci
Jdouce za světlem v dáli

Další dva měsíce
Blyští se velice
Oči mi přechází
Kolem praští mrazy
Uklouznu na dešti...

A jede se dál
Vždyť hvězd je plný sál
A já jdu dál
Smočená ve vodě
A vesmírné lodě
Na cestu postrádám
Na koupi nestřádám
Na postel pokládám
to, co jim dám

Mimina ze školky
Jsou sice na holky
Ale co chtějí?
Srdce její?
Hlasy znějí
V hlavě hlučněji
Černé i červené svádějí
A já znám už jen křehoučkou naději

A jede se dál
Autor Zuzka Červená, 01.05.2012
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí