Děkuji

Děkuji

Anotace: Pro člověka díky, kterému dostal můj život smysl :-)

DĚKUJI

Děkuji Ti za všechny společné chvíle,
za to, žes pomohl mi překonat samoty míle.

Tvé objetí a hřejivé doteky,
přeji si s Tebou být až na věky.

Povedlo se Ti do srdce mého proniknout,
to krásné mezi námi nechci nechat nikdy zaniknout.

Okamžiky s Tebou jsou jako kouzlo,
než poznala jsem Tě bylo ze mě prázdné pouzdro.

Díky Tobě dokáži znovu něco cítit,
jsi pro mě slunce jež v chladném dni začne svítit.

Jsi pro mě sen splněný,
Miluji Tě a na tom se nic nezmění.
Autor Samanta, 10.05.2012
Přečteno 595x
Tipy 3
Poslední tipující: KoX, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, že tací lidé ještě jsou:))

11.05.2012 18:11:24 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí