Nalomení

Nalomení

Anotace: ***pocit konce***

...

Po dnešku,co slyšela jsem od svého protějšku,

vidím, že nic není na zevnějšku,

že co je třeba, bylo odhaleno,

tím leccos ve mně nalomeno.


Cítím brzké ukončení vztahu,

a taky poučení z chyb,

co dovedly mě k varu.


Vyřčená slova dají se ještě odpustit,

o to však horší je uchovat si ryzí cit,

víru ve zlepšení s vidinou krásných dnů,

ta už mě opouští, je třeba odprostit se,

nasednout na vlak, na chvíli zajet do pouští,

kde budu jen tak sedět a smutek se sám rozpouští.

...
Autor jerabina, 13.05.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odlomení...

14.05.2012 13:05:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí