Akrobat

Akrobat

Anotace: ***

Svlékáš mě do nahoty
a pak mě vystavíš
na pranýř

Vše se zamlžilo
a vítr mě unáší
ke skaliskům
k vzteku
už nekvetu.
Kvetu?


Nesu nás dva(na laně jak akrobat)
nevím přesně kde mám stát
dalšík krok a pak jen pád



Promiloval jsem s tebou 7 let
lahve kořalek a dým s cigaret
z pavučiny sny jsou-zaprášené
myslíš že jsme stejní tvrdím že ne

Svlékáš mě do nahoty
krysími zuby
rvu se ven
z tebe ven
.
Autor had, 14.05.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm, záhuda je doooost dramatická.... a co takhle?

14.05.2012 12:36:25 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí