Tep

Tep

Anotace: Město a dvě srdce...

Tepalo město v rytmu cvalu,
tepalo, srdce tlouklo s ním.
Ta symbióza města k svalu
dávala žít nám ztraceným.

Tepalo město, tlouklo slepě
v uličkách všech svých krás a vad.
Ztráceli jsme se velkolepě.
Nebylo proč se nalézat.

Tepalo srdce z hloubi duše.
Slunci se chtělo zajít.
Nám spolu bylo jednoduše.
Tak proč se nechat najít...
Autor Descardea, 18.05.2012
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: vojtěška, Michelle.R, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba aby něco vytepalo...

21.05.2012 11:26:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí