Jediný pohled tvůj

Jediný pohled tvůj

Anotace: Jeden pohled je silnější než tisíc solov.

Jediný pohled tvůj mi stačí,
Aby se mé srdce zlomilo,
Mysl mám pak v křečích,
Když tvojí tvář mé oko zpatřilo.

Jediný pohled tvůj všechno skazí,
Zas o tobě sním,
Jediný pohled mé srdce na kolena srazí,
A mou tvář uchvátí smutku stín.

Za tebe zaprodám se peklu,
I když jinými dívkami obklopen jsem,
Však jen k tvým nohám kleknu,
Po tobě toužím celou noc celý den.

Že jsem to nechal plavat,
Je mou přetvářkou pouhou,
Snažím se tě takhle klamat,
Ale přesto stále zmírám touhou.

Je to silnější než já sám,
jediný pohled tvůj,
A hned nevím kudy kam,
Ale musím se ovládnout kvůli tobě stůj co stůj.

Jednou exploduji už to nevydržím,
Rozletím se do všech stran,
Když teď na lopatkách ležím,
Jak mám jít asi dál?
Autor Prousan77, 09.01.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pájo díky za to jak to co se děje vnímáš a cejtíš, dává mi to hodně rad a pouček.... láska je tak silná věc a kdyby někdo měl na ní lék, byl by asi milionář...

09.01.2007 22:00:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí