Ponurý svět

Ponurý svět

Anotace: Jak černý je teď ten svět, těžko navrátím se z něho zpět

Mám teď pocit že jsem prázdný,
Nevnímám svět okolo sebe,
Nemívám ten pocit štěstí a nevím jak byl krásný,
Led mě hřeje a oheň zebe.

Světem sám procházím se,
V davu lidí vidím pouze stíny,
Proti bolesti zaříkám se,
Srdce mi rozdírají tupé klíny.

Bílá noc černý den,
Ten co věděl již neví,
Mlžné bdění a černý sen,
Bílá černou se mi jeví.

Na světě barev mi ubývá,
Nebe rudě barví se nově,
Slavík už pro mě nezpívá,
Ale já toužím a sním jen o tobě.
Autor Prousan77, 09.01.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí